Κλασσικό & αγαπημένο συνοδευτικό!
Υλικά
Εκτέλεση
Καθαρίζετε το αγγούρι από τη φλούδα & τους σπόρους,το κόβετε σε μικρούς κύβους ή σε λωρίδες,το αλατίζετε & το αφήνετε στο αλάτι για 15' λεπτά.Το σταγγίζετε & το στίβετε.
Ρίχνετε σε σαλατιέρα το γιαούρτι,το πιπέρι & τα αρώματα ψιλοκομμένα,το λάδι,το σκόρδο πολτοποιημένο & το αγγούρι & τα ανακατεύετε με ξύλινο κουτάλι μέχρι να αναμειχτούν καλά.
Υλικά
- 500 γρ. γιαούρτι σακούλας ή ανθότυρο
- 1 αγγούρι φρέσκο
- 1-2 σκελίδες σκόρδο
- 40-60 γρ. ελαιόλαδο
- αλάτι,πιπέρι άσπρο
- 1 κ.γ. ούζο
- 1 κ.σ. φρέσκα αρώματα όπως:μαϊντανό,άνηθο,δυόσμο
Εκτέλεση
Καθαρίζετε το αγγούρι από τη φλούδα & τους σπόρους,το κόβετε σε μικρούς κύβους ή σε λωρίδες,το αλατίζετε & το αφήνετε στο αλάτι για 15' λεπτά.Το σταγγίζετε & το στίβετε.
Ρίχνετε σε σαλατιέρα το γιαούρτι,το πιπέρι & τα αρώματα ψιλοκομμένα,το λάδι,το σκόρδο πολτοποιημένο & το αγγούρι & τα ανακατεύετε με ξύλινο κουτάλι μέχρι να αναμειχτούν καλά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου