Μία συνταγή από τη μαμά-Vana Kats!!
Υλικά
Σ' ένα μέτριο βουτυρωμένο ταψί,απλώνετε το ένα φύλλο σφολιάτα.
Σε μια κατσαρόλο ή τηγάνι,σωτάρετε τις πιπεριές κομμένες σε κομματάκια να μαλακώσουν καλά.
Αφού μαλακώσουν,βάζετε το ζαμπόν & μετά τα τυριά,για ένα λεπτάκι & όλο αυτό το βάζετε στο φύλλο σφολιάτας & από πάνω βάζετε & το δεύτερο φύλλο σφολιάτας.
Το τρυπάτε με το μαχαίρι κατά μήκος & αν θέλετε,αλείφετε με λίγο γάλα από πάνω (προαιρετικά αν θέλετε & αυγό).
Το ψήνετε στους 180 βαθμούς,στον αέρα ή στις αντιστάσεις ή σε ό,τι έχει ο φούρνος σας,για 45' λεπτά περίπου.
Υλικά
- 2 κόκκινες πιπεριές
- 2 πορτοκαλί πιπεριές
- 1 κίτρινη πιπεριά
- 1 πράσινη πιπεριά
- 250 γρ. γκούντα
- ζαμπόν
- λίγο ανθότυρο
- 2 φύλλα φρέσκια σφολιάτα
Σ' ένα μέτριο βουτυρωμένο ταψί,απλώνετε το ένα φύλλο σφολιάτα.
Σε μια κατσαρόλο ή τηγάνι,σωτάρετε τις πιπεριές κομμένες σε κομματάκια να μαλακώσουν καλά.
Αφού μαλακώσουν,βάζετε το ζαμπόν & μετά τα τυριά,για ένα λεπτάκι & όλο αυτό το βάζετε στο φύλλο σφολιάτας & από πάνω βάζετε & το δεύτερο φύλλο σφολιάτας.
Το τρυπάτε με το μαχαίρι κατά μήκος & αν θέλετε,αλείφετε με λίγο γάλα από πάνω (προαιρετικά αν θέλετε & αυγό).
Το ψήνετε στους 180 βαθμούς,στον αέρα ή στις αντιστάσεις ή σε ό,τι έχει ο φούρνος σας,για 45' λεπτά περίπου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου